joi, 23 septembrie 2010

Comunicat de presa trainingul international pe tema drepturilor omului “Play it Right!” in Targu Jiu, in perioada 25.09-03.10.2010

Asociatia Tineret si Dezvoltare Regionala va organiza trainingul international pe tema drepturilor omului “Play it Right!” in Targu Jiu, in perioada 25.09-03.10.2010.

Proiectul va implica 30 de participanti din 9 tari (Armenia, Estonia, Republica Moldova, Romania, Serbia, Spania, Turcia, Ucraina si Ungaria). Participantii (18-35 de ani) sunt tineri lideri reprezentanti ai minoritatilor din tarile participante sau persoane care lucreza cu tineri dezavantajati.

Acestia vor avea posibilitatea sa impartaseasca exemplele cele mai relevante privind protectia drepturilor omului din tarile lor celorlalti participanti intro atmosfera interculturala si dinamica.

Pe parcursul proiectului participantii se vor familiariza cu diversele metode folosite in educatia privind drepturile omului dar si cum sa le foloseasca in contextul si realitatile locale pentru a dezvolta strategii si activitati menite sa combata diversele forme de discriminare.

Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această comunicare reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu